La missió de Inlasa es recolza en l'orientació a la millora contínua en totes les nostres àrees.

La nostra certificació de qualitat per Aenor sota ISO-9001: 2008 permet a Inlasa oferir al client la màxima resposta en qualitat i servei.


Política de Qualitat d'Inlasa

Inlasa té com a objectiu proporcionar un servei de qualitat que sigui fidel reflex de les expectatives de cada client, acomplint amb tots els requisits, assegurant d'aquesta manera la satisfacció total del client.

La Direcció d'Inlasa estableix, declara i assumeix els següents principis:

1. - La qualitat en el servei ofert al client, és el resultat d'accions planificades i sistemàtiques d'Anàlisi, Identificació, Detecció, Planificació, Implantació i Verificació en tots els serveis oferts al client.

2. - Les exigències contractuals, els desitjos, les expectatives i el compliment dels objectius dels clients són l'únic criteri per establir el patró de qualitat dels nostres serveis.

3. - Cada empleat d'Inlasa és responsable de l'excel-lència dels treballs que realitzen, a tots els nivells de l'empresa.

4. - El procés Qualitat és responsable d'IMPULSAR la implantació de la política i els objectius de qualitat, comprovant la seva execució mitjançant auditories i fomentant la millora contínua en totes les àrees.

5. - Inlasa assumeix activament el compromís de complir amb la legislació aplicable en tot moment, incloent la mediambiental, de seguretat laboral i obligatòria de client.

Aenor IQnet
Indústrias Lajarín Sabadell, S.L.          inlasa@inlasa.net            Tel: 93 574 71 93     Fax: 93 574 71 94
C/ d'Elionor de Sicilia, 12, Nau 2   Santa Perpetua de Mogoda  (Barcelona)         Avís Legal / Política de Privacitat